Wat is een prepaid creditcard?

22 okt 2021 Algemeen

De prepaid creditcard is het soort creditcard dat je gebruikt om mee te betalen. Alleen met dat verschil dat je er eerst geld op moet laden. Je kunt dus niet meer gebruiken dan de hoeveelheid geld die je er zelf op hebt gezet. Daar zit dan ook het grootste verschil met andere soorten creditcards. Eigenlijk wordt het soms ook wel een debitcard genoemd. Er zijn er veel van op de markt, daarom zoek je naar de beste prepaid creditcard via BetalenZonderCreditcard.nl. Daar stort je dan je eigen geld op en zo kan je aan de slag.

Geen last van BKR

Het belangrijkste pluspunt van de prepaid card is voor veel mensen dat er geen hinder van de BKR wordt ondervonden. Er wordt met deze kaart immers geen schuld opgebouwd. Dat is wel een verschil met de gewone creditcard. Op de prepaid card kan je gewoon vanaf je bank of via je bank met cashgeld een storting doen. Zo kan je dus voorkomen dat je een negatieve aantekening krijgt, maar kan je wel gewoon van de gemakken van het betalen met een kaart genieten. Zo kan je dus eigenlijk alleen maar voordelen zien aan het gebruik ervan.

Koppelen aan een app

Het fijne aan het werken met de moderne prepaid creditcard is dat je dit gewoon kan doen door deze te koppelen aan een app. Die zet je op je smartphone of tablet. Zo kan je heel simpel je bankzaken regelen voor je de deur uit gaat. Je hebt dan eigenlijk alleen je kaart nog nodig en kan verder al je zaken zoals je portemonnee en dergelijke thuis laten. Zo ben je dus ook veel minder kwetsbaar. Je hebt precies wat je nodig hebt bij je. Het geeft je dus ook een bepaalde mate van rust en ontspanning in het leven.

Genieten van veel voordelen

Het is ook goed om de andere voordelen te kennen. Zo leen je geen geld, maar gebruik je alleen eigen geld. Je krijgt geen BKR-registratie. Je leert bewuster met geld omgaan. Ook omdat je meer grip op je uitgaven hebt. Bovendien hoef je niet eerst door een keuring wanneer je een kaart aanvraagt. Je kredietwaardigheid is immers niet belangrijk. De kaart is eigenlijk overal te gebruiken waar je ook een gewone creditcard kan gebruiken. Bovendien kan je de limiet zelf bepalen, dat is bij de creditcard natuurlijk niet het geval. Daar zit je aan strenge regels vast.

 

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+