Wat te doen bij schade aan je iPhone?

17 sep 2021 Algemeen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En helaas maar waar zijn de meeste smartphones nog niet val proof. Het is nog altijd een wonder dat sommige telefoon van een hoogte vallen en geen krasje hebben terwijl andere net uit je broekzak vallen en een grote barst in het scherm eraan over houden. Hartstikke vervelend natuurlijk. Heb je een iPhone 10 reparatie nodig? Bekijk dan eerst de mogelijkheden in dit artikel over ‘wat te doen bij schade aan je iPhone?’

Werkt de iPhone nog naar behoren?

Wanneer je telefoon is gevallen dan is vaak de eerste vraag: is het beeldscherm nog heel? Als dat het geval is dan heb je geluk, maar wanneer er een kras in het scherm zit dan niet. De tweede vraag is dan: kan je leven met de kras of irriteert het je? Wanneer je toch liever geen krassen op je beeldscherm wil kan je ervoor kiezen om een Iphone reparatie in Den Haag of toch liever een andere stad in te plannen. Om krassen in het beeldscherm te voorkomen, raden we altijd aan om een professioneel beschermglas te plaatsen. Zo voorkom je dat het scherm beschadigt raakt.

Als je je telefoon vaak laat vallen dan ga je op gegeven moment merken dat de telefoon niet meer heel snel reageert op je vingers. De telefoon loopt vaker vast en dat is vervelend. Probeer je telefoon daarom ook echt niet te vaak te laten vallen want dat is zonde.

Contact opnemen met de verzekering?

Is je iPhone helemaal kapot na de val of heb je last van waterschade? Dan is de logische stap om contact op te nemen met de verzekering (tenzij je geen verzekering hebt afgesloten). Ga de iPhone niet zelf laten repareren zonder dat de verzekering daar vanaf weet. Anders is de kans groot dat ze het alsnog niet vergoeden. Let altijd goed op de kleine letters in je verzekeringspolis voordat je aangeeft waardoor je telefoon kapot is gegaan. Het zou vervelend zijn als de verzekering niks uitbetaald.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+