Waar kan ik een simkaart kopen?

Ben je op zoek naar een simkaart? En ben je benieuwd waar je die het best kunt kopen? Blijf dan hangen. Tijdens deze blog worden de bovenstaande vragen beantwoord. Ben je benieuwd? Lees verder!

Wil je direct een simkaart kopen?

Op onze website kun je direct een prepaid simkaart vergelijken en kopen. We hebben verschillende providers met elkaar vergeleken, zodat jij de beste provider kunt kiezen die bij je past. Alle providers die we aanbieden zijn hieronder weergegeven:

Provider
Kosten simkaart
gratis tegoedPer minPer smsPer losse MBPer bundel MB
Simyo

€5,-€7,500,100,100,150,01Bestellen
Simyo

€15,-€22,500,100,100,150,01Bestellen
Simyo

€25,-€35,-0,100,100,150,01Bestellen
KPN

€5,-€10,-0,200,150,100,01Bestellen
XIPO connect

€24,952 GB--0,0060,006Bestellen

Data simkaart bestellen

Wil je een simkaart kopen waar je vervolgens mee kunt internetten? En heb je eigenlijk geen belminuten en sms’jes nodig, omdat je dat via het internet doet (zoals WhatsApp)? De prepaid data simkaart van XIPO connect is dan een goede keuze. Deze is onbeperkt houdbaar, voordeliger dan een traditionele prepaid simkaart, en bevat 2 GB gratis data.

data simkaart kopen

Meer lezen over data simkaarten? Bekijk onze data only simkaart pagina.

Over het kopen van simkaarten

In theorie kun je een prepaid simkaart kopen op twee verschillende plaatsen, namelijk bij een fysieke winkel en online webshop.

Je kunt een simkaart kopen bij een fysieke winkel bij jou in de buurt. Denk hierbij aan je lokale supermarkt of drogist. Je kunt de simkaarten vinden bij de balie of bij de kassa. Het enige wat je moet doen is aangeven dat je een simkaart wilt kopen. Simpel toch? Als je zometeen langs de supermarkt moet, kun je gelijk een simkaart kopen! We kunnen je vertellen dat dit steeds minder wordt gedaan.

Je kunt een simkaart ook kopen bij een online webshop. Je hebt de keuze uit een oceaan aan webshops. We raden je aan om bij een betrouwbare telecom webshop te kijken, zoals onze website. Je kunt de verschillende providers makkelijk met elkaar vergelijken. Hierdoor kun je een simkaart kopen die het beste bij je past. Een simkaart kopen bij een online webshop wordt steeds makkelijker en toegankelijker. Dit is de reden waarom het steeds vaker wordt gedaan.

Wat is een simkaart

Een simkaart is een klein kaartje die je in een smartphone of mobiele apparaat kunt stoppen. Zodra je een simkaart koopt, stuurt je provider deze op. Een simkaart maakt het mogelijk dat je kunt bellen, SMS’en en internetten. Het zorgt er namelijk voor dat je mobiele apparaat een verbinding kan maken met het netwerk van je provider.

4.2/5 - (37 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+