Videoland komt met prepaid filmkaart

Videoland biedt een perfecte oplossing voor mensen die meer grip willen hebben op hun portemonnee. De prepaid filmkaart . Door de komst van de prepaid filmkaart hoef je niet langer je bankrekening te koppelen aan de Videoland-account. Het tegoed op je Videoland Card is het maximale bedrag wat je kunt uitgeven aan deze dienst. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan, omdat je bijvoorbeeld je abonnement bent vergeten af te zeggen.
Op deze prepaidkaart kun je een bedrag naar keuze zetten tussen de €5,- en €150,-. Dit tegoed kun je besteden via de website van Videoland. Met het tegoed kun je op de website voor een abonnement kiezen voor een bepaald aantal maanden. Je rekent dit abonnement direct af via de twee codes die op je prepaid filmkaart vermeldt staan. Het abonnement kan niet ongemerkt doorlopen of verlengt worden, omdat de dienst niet beschikt over je rekeningnummer. De prepaid filmkaart biedt met deze zekerheid meer grip over je portemonnee.

Prepaidkaarten te koop bij Primera

De prepaid filmkaart is sinds kort te koop bij alle Primera winkels in Nederland. Primera verkoopt naast deze filmkaart nog veel andere prepaidkaarten, waardoor deze filmkaart perfect in het assortiment past. Zo verkoopt primera bijvoorbeeld ook prepaid mastercards, waarmee je kan betalen bij online aankopen. Of prepaidkaarten voor tijdschriften en gameconsoles, zoals de Xbox Live en Playstation Network kaart. Deze prepaidkaarten zijn leuk om iemand cadeau te doen.
Er zijn echter nog veel meer verschillende prepaidkaarten op de markt. Denk hierbij aan de prepaid creditcard, prepaid Spotifykaarten. Prepaidkaarten geven mensen vrijheid en worden vaak naast een abonnement aangeboden.

Video on demand

Video on demand diensten worden steeds populairder. De bekendste in Nederland is Netflix. Daarnaast besta Via deze diensten kun je films, series en documentaires kijken. De voordelen van deze diensten is dat je zelf kunt bepalen wanneer je gaat kijken. Je kunt tijdens het kijken pauzeren of eventueel terugspoelen en daarnaast wordt je niet onderbroken door commercial spotjes. Deze diensten waren tot voor kort alleen af te nemen in de vorm van een abonnement. Met de prepaid filmkaart van Videoland hoef je niet langer aan deze diensten ‘vast’ te zitten en kun je deze hele winter wel lekker films kijken!

3.1/5 - (21 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+