Verschil tussen een prepaid creditcard en creditcard

19 nov 2021 Algemeen

Overweeg je een creditcard? Dan heb je de keuze uit de normale creditcard zoals de meeste van ons deze zullen kennen. Maar ook de mogelijkheid om een prepaid creditcard aan te vragen. Deze heeft ten opzichte van de normale creditcard een aantal voordelen die je moet weten. Waarover wij je in dit artikel meer zullen vertellen. 

Een creditcard zonder BKR toetsing

Waar je bij een normale creditcard te maken hebt met een BKR toetsing is dit met een prepaid creditcard niet het geval. Zowel geen toetsing of je kredietwaardig genoeg bent als registratie bij het BKR wat invloed kan hebben op de hoogte van een hypotheek of andere vormen van leningen. Daarmee heeft een prepaid creditcard veel voordelen ten opzichte van de normale creditcard. Lees meer over BKR.

Eenmalige kosten voor een creditcard

Ook de kosten voor de prepaid creditcard zijn eenmalig en daardoor vele malen lager dan een creditcard met een maandelijks abonnementsgeld. Dit is dus nog en goede reden om voor de prepaid creditcard te willen kiezen. Terwijl je aankopen wel verzekerd zijn zoals bij de normale creditcard.

Bestedingslimieten goed geregeld

Met een prepaid creditcard heb je geen krediet (lening van geld) maar in plaats daarvan een tegoed. Dit tegoed heb je er zelf op beschikbaar gesteld. Je kan daarbij nooit meer uitgeven dan het bedrag welke je hierop gezet hebt. Is het limiet op? Dan zijn er geen betalingen meer mogelijk tot het moment dat je deze weer gaat aanvullen. Met andere woorden kun je nooit rood staan en het is daarmee dus een veilige manier van betalen. 

Waarom de prepaid creditcard wat voor je is

Een prepaid creditcard kan om verschillende redenen geschikt voor je zijn. Allereerst omdat je geen BKR toetsing of registratie hebt of krijgt. Het hebben van een prepaid creditcard maakt dus geen verschil op toekomstige hypotheken of andere leningen.. 

Wil jij ook van de voordelen en het gemak profiteren? Op via Credit-cardaanvragen.nl krijg je alle informatie over het aanvragen. Je ziet gelijk wat de voordelen voor jou zijn! En dat zijn heel veel voordelen kan ik je vertellen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+