Tweede simkaart voor alleen internet

In een tijd waarin we steeds meer afhankelijk zijn van internet, kan het handig zijn om een extra simkaart te hebben voor je smartphone of tablet. Vooral als je veel onderweg bent of op reis gaat, is het hebben van een extra simkaart met alleen internet juist voordelig.

Voordelen extra data only sim

Een data only sim is een simkaart die alleen gebruikt wordt voor internet en geen belminuten heeft. Het voordeel van een extra data only sim is dat je altijd overal extra data tot je beschikking hebt. Je kunt bijvoorbeeld een data only sim gebruiken voor je tablet of tweede smartphone, zodat je altijd en overal verbonden blijft.

Een data only simkaart is vaak ook voordeliger dan een reguliere simkaart met belminuten en data. Je betaalt namelijk alleen voor het aantal Mb’s dat je nodig hebt. Daarnaast kun je met een data only simkaart flexibel zijn en het aantal Mb’s dat je nodig hebt maandelijks aanpassen aan jouw behoeften.

Een ander voordeel is dat je met een extra data only simkaart niet gebonden bent aan een bepaalde provider of abonnement. Je koopt namelijk een prepaid data only simkaart die je gebruikt in elke simlockvrije smartphone,tablet of slimme apparaat. Zo kun je zelf bepalen welke provider het beste bij jouw behoeften past.

Wat past bij jou?

Ben je op zoek naar een extra data only simkaart? Bekijk onze data only simkaarten pagina. Hier kun je een prepaid data only simkaart kopen met verschillende databundels. Zo bepaal je zelf hoeveel data je nodig hebt en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Een extra data only simkaart is ook handig als je op reis gaat en niet wilt afhankelijk zijn van wifi-netwerken in hotels of cafés. Bij XIPO CONNECT kun je een extra data only simkaart kopen met 2 gigabytes aan gratis data voor €24,95,-. Zo ben je altijd en overal online, zonder je zorgen te maken over de kosten van roaming of het gebruik van openbare wifi-netwerken.

Data op simkaartPer MB
Data simkaart Europa2GBVanaf €0,006Bestel
Data simkaart Nederland10GB / 30GB / 100GBVanaf €0,00059Bestel
Data simkaart Wereldwijd1GBVanaf €0,018Bestel

Conclusie

Kortom, een extra data only simkaart kan veel voordelen bieden als je alleen internet nodig hebt en je belminuten wilt behouden voor je hoofdtelefoon. Kijk voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden op de data only simkaart pagina van XIPO CONNECT.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+