Simyo verbetert haar prepaid internet

Telecomprovider Simyo heeft onlangs de downloadsnelheid van het internet verhoogt voor haar prepaid klanten. Daarnaast heeft Simyo ook het aanbod van de prepaid internetbundels aangepast, zodat deze meer aansluiten op de behoefte van de consument. Dit alles komt de klant ten goede.

Verhoogde internetsnelheid

Klanten van Simyo zullen het wellicht gemerkt hebben. De telecomprovider heeft de downloadsnelheid van het internet heeft verhoogt. Onlangs is de internetsnelheid namelijk stilzwijgend verhoogt van 1 Mbps naar 3,6 Mbps, zodat ook prepaid klanten gebruik kunnen maken van sneller internet.

Wijziging in prepaid internetbundels

Naast het verhogen van de downloadsnelheid heeft Simyo ook wijzigingen doorgevoerd in de prepaid internetbundels. Tot voor kort bood Simyo de Dag-, Maand-, en Maand XL bundel aan. Voor de dagbundel betaalde je €1,- en dan kon je 24 uur lang gebruiken maken van maximaal 100 MB data. De Maand- en Maand XL bundel waren 31 dagen geldig (één maand) en dan kon je voor respectievelijk €4,- en €7,- gebruik maken van 100 MB (Maand) of 250 MB (MaandXL) data. Deze bundels zijn op de schop gegaan om de internetbundels beter op de hedendaagse klantbehoeften aan te laten sluiten. De dagbundel is hierbij verdwenen. Deze is namelijk relatief duur in vergelijking tot maandbundels, daardoor minder aantrekkelijk en hier werd steeds minder gebruik van gemaakt.

Nu biedt Simyo drie nieuwe internetbundels voor verschillende gebruikers:

  • Simyo Small 150 MB voor €5,-.
  • Simyo Medium 500 MB voor €7,50
  • Simyo Large 1000 MB voor €10,-.

Deze bundels zijn te activeren via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en zijn vervolgens 31 dagen geldig. Hierna lopen de bundels in principe automatisch af, maar je kunt ervoor kiezen om de internetbundel automatisch te laten verlengen. Dit kan ingesteld worden via je account op de website of in de app. Meer informatie over goedkope prepaid internetbundels lees je op onze pagina over prepaid internet!

4/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+