Prepaid simkaart met databundel

Prepaid combineren met internet is erg populair geworden en wordt daarom ook steeds vaker gedaan door zowel jongeren als ouderen. Op deze manier heb je gemakkelijk controle over je kosten aan bellen en internetten. Wil jij ongestoord kunnen internetten en geen maandelijkse vaste lasten van een abonnement hebben? Dan is een prepaid simkaart met databundel zeer geschikt voor jou! Lees meer in dit artikel over hoe prepaid met internet werkt!

Wat is prepaid met een internetbundel en hoe werkt het?

Wanneer je een prepaid simkaart met internet bundel aanschaft, betaal je eigenlijk van tevoren een bepaald bedrag voor een vast aantal datategoed en beltegoed. Het is ook mogelijk om per losse MB af te rekenen, maar dit is relatief gezien veel duurder. Daarom raden wij dit ook niet aan. Wanneer je een bepaalde hoeveelheid data hebt gekocht is het handig om dit wel op te maken, aangezien je niet de overige data meenneemt naar de voglende maand.

Prepaid simkaart met databundel kopen?

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een prepaid simkaart met databundel? Helemaal goed! Hieronder hebben een top 6 opgesteld van de beste prepaid simkaarten met internet van het moment. Wil jij zeker weten dat je de beste prepaid simkaart of misschien wel de e-sim in handen hebt? Kies dan voor Simyo. Simyo biedt de goedkoopste tarieven, waarmee je ook nog in zowel Nederland als het buitenland kan internetten op je mobiel. Klik op een van de oranje bestelknoppen in de tabel hieronder om direct jouw simkaart aan te schaffen!

Top 6 prepaid internetbundels

BundelsMaandelijkse kostenMB€ per MBVerlengen
1.Simyo Small€ 5,001503,3 centVoorkeur instellenBestellen
2.XIPO CONNECT 5 GB (Jaarbundel)€ 35,- (jaar)50000,7 centVoorkeur instellenBestellen
3.Simyo Medium€ 7,505001,5 centVoorkeur instellenBestellen
4.Simyo Large€ 10,0010001 centVoorkeur instellenBestellen
5.Simyo Extra Large€ 12,5020000,63 centVoorkeur instellenBestellen
6.Simyo Onbeperkt MB's (lage snelheid)€ 10Onbeperkt (lage snelheid)Afhankelijk van verbruikVoorkeur instellenBestellen
7.Lebara Data 500 € 5,005001 centStopt automatischBestellen

Simyo is al 19 keer als beste uit de test gekomen als de goedkoopste aanbieder van prepaid internet

Waarom prepaid internet van Simyo?

Bij Simyo heb je de keuze uit drie prepaid startpakketten met beltegoed, waarbij je ook nog eens extra gratis beltegoed krijgt. Je betaalt bijvoorbeeld voor een prepaid simkaart 25 euro, waarbij je 35 euro beltegoed krijgt. Dat is dus 10 euro extra beltegoed! Daarnaast kun je via de Mijn Simyo app gemakkelijk internetbundels zelf toevoegen en aan- en uitzetten. Hiermee heb je altijd inzicht in je verbruik.

Prepaid simkaart met databundel: Belangrijke voordelen

Er zitten vele voordelen aan het vooraf kopen van data- en beltegoed. We hebben de voordelen van een prepaid simkaart met een internetbundel hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je hebt zelf de controle over je kosten en verbruik van data- en beltegoed.
  • Je zit niet vast aan een abonnement, waardoor je geen onverwachte kosten hebt.
  • Je kunt je prepaid internetbundel stopzetten, wijzigen of activeren wanneer je maar wilt.
4.6/5 - (5 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+