Prepaid populair onder Senioren

De digitale en mobiele wereld van nu veranderen constant. Dit geldt ook voor het aanbod van abonnementen en prepaid. Toch blijft één ding hetzelfde: prepaid simkaarten zijn nog altijd erg populair onder senioren! In deze blogpost lees je waarom prepaid populair is onder senioren en welke prepaid simkaart je het beste kunt aanschaffen als senior!

Waarom een prepaid simkaart voor senioren?

De verschillende soorten databundels vliegen je tegenwoordig om de oren. Zo zijn er bundels met 10GB per maand, maar ook onbeperkte data aanbiedingen! Voor de meeste senioren, met/ of zonder senioren mobiel, is dit meestal niet erg interessant. Af en toe een belletje naar de familie/ vrienden of een smsje hier en daar is al genoeg. Een abonnement van €30 per maand is daarom helemaal niet nodig! Het grote voordeel van een prepaid simkaart is dat er pas afgerekend wordt wanneer je ook daadwerkelijk iets gebruikt. Je zit dus niet aan maandelijkse kosten vast. Bel en/of sms je bijvoorbeeld heel weinig? Dan kun je makkelijk de maand door met een tegoed van €10 of zelfs minder! Voor veel senioren is mobiele telefonie onbekend terrein. Ook daarom zorg je er met een prepaid simkaart voor dat je nooit te veel per maand betaald! Verder kun je met een senioren mobiel vaak alleen bellen en sms’en. Dan is data niet van belang. Een prepaid simkaart is natuurlijk ook geschikt als je geen senioren mobiel hebt, maar een gewone smartphone!

Prepaid geschikt voor senioren

Nu we weten waarom prepaid populair is onder senioren, is het tijd om te gaan kijken welke prepaid simkaart dan het meest geschikt is. Bij Simyo koop je nu een simkaart voor €5,- en krijg je €7,50 beltegoed! Hieronder vind je prepaid simkaarten met een voordelige deal.

Provider
Kosten simkaart
gratis tegoedPer minPer smsPer losse MBPer bundel MB
Simyo

€5,-€7,500,100,100,150,01Bestellen
Simyo

€15,-€22,500,100,100,150,01Bestellen
Simyo

€25,-€35,-0,100,100,150,01Bestellen
KPN

€5,-€10,-0,200,150,100,01Bestellen
XIPO connect

€24,952 GB--0,0060,006Bestellen

Tip: Let op de houdbaarheid

Waar wel opgelet moet worden met een prepaid simkaart voor senioren, is dat de simkaart eens in de 6 maanden gebruikt moet worden. Het kan namelijk zo zijn dat je na een periode van 6 maanden wordt afgesloten wanneer je de simkaart niet hebt gebruikt. Je verliest dan het beltegoed wat eventueel nog op de simkaart staat en moet de aansluitingskosten weer betalen.

4.5/5 - (2 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+