Prepaid kaart voor iPad

Ben je op zoek naar een prepaid simkaart voor je iPad? Dan ben je hier aan het juiste adres. De vraag naar prepaid internet voor op de iPad blijft maar stijgen, omdat niet iedereen op elk moment van de dag online kan zijn. In plaats van een abonnement kun je daarom kiezen voor een prepaid kaart (traditioneel of een data simkaart) voor je iPad, waardoor je goedkoper uit bent. Tijdens deze blog lichten we prepaid internet voor je iPad toe. Lijkt deze prepaid simkaart wat voor jou? Lees dan verder.

Is een prepaid kaart voor de iPad geschikt voor mij?

Ben jij iemand die vaak op de iPad zit en gebruik maakt van het internet? Dan is een prepaid simkaart misschien wel iets voor jou. Thuis heb je gewoon een wifi verbinding, maar stel dat je op vakantie gaat met de auto of je hebt ergens geen wifi, dan wil je natuurlijk wel kunnen internetten. Hieronder leggen we uit hoe je gebruik kunt maken van prepaid voor je iPad. Ook lichten we een goed alternatief toe, namelijk de data only simkaart.

Prepaid simkaart voor de iPad kopen

Er zijn veel aanbieders van prepaid simkaarten die je kan gebruiken voor je iPad. Wil je prepaid internet via een internetbundel tegen een goedkope prijs? Dan zijn internetbundels, zoals Simyo Small, AH internet 125 of Lebara data 500 een goede keuze. Wanneer deze internetbundels te weinig MB voor je aanbieden, kun je kijken voor een grotere internetbundel, zoals Simyo Medium of Large of AH internet 500, 1000 of 2000. Bij deze bundels betaal je ook uiteraard meer per maand.
Mocht je kiezen om te betalen per losse MB, omdat dit goedkoper voor jou is, dan zijn Simyo, T-mobile of KPN goede providers waarbij je terecht kunt.

Provider
Kosten simkaart
gratis tegoedPer minPer smsPer losse MBPer bundel MB
Simyo

€5,-€7,500,100,100,150,01Bestellen
Simyo

€15,-€22,500,100,100,150,01Bestellen
Simyo

€25,-€35,-0,100,100,150,01Bestellen
KPN

€5,-€10,-0,200,150,100,01Bestellen
Data only sim

€24,952 GB- -0,050,05Bestellen

Data only simkaart (prepaid) voor de iPad kopen

Met je iPad kun je niet direct bellen en sms’en. Je zoekt dus waarschijnlijk een kaart voor alleen internet. Daarom is een data simkaart (data only) uiterst geschikt. Deze kun je in je iPad plaatsen voor stabiel & snel internet in Nederland en het buitenland. Bovendien verloopt je data nooit zolang je ten minste 1x per jaar opwaardeert, en is het goedkoper dan normaal prepaid.

Wij raden de data simkaart van XIPO connect aan. Deze bevat bovengenoemde voordelen, en er zit 2 GB gratis data op de kaart bij aanschaf.

data simkaart kopen

Hoe werkt prepaid internet?

Met prepaid betaal je vooraf en zet je dus tegoed op een simkaart. In het geval van prepaid internet zet je data op je simkaart om te internetten op bijvoorbeeld je iPad. Er zijn twee manieren om prepaid internet aan te schaffen. Beslis wat voor jou de goedkoopste keuze is!

  1. Prepaid internet via een internetbundel
  2. Prepaid internet betalen per MB

Prepaid internet via een internetbundel

Bij prepaid internet via een internetbundel koop je een bepaalde hoeveelheid data/MB’s voor een vast bedrag dat je vooraf betaald. Je weet hierdoor precies wat je uit kan geven aan telefoneren en internetten. Het is mogelijk om je prepaid internetbundel elke maand te wijzigen of op stop te zetten.

Prepaid internet afrekenen per MB

Ook is het mogelijk om per losse MB vanuit je beltegoed af te rekenen. Dit is een goede optie wanneer je weinig internet gebruikt of omdat je vaak op een wifi-netwerk zit. Het betalen per MB is relatief duur vergeleken met een internetbundel. Bekijk dus goed hoeveel MB’s je ongeveer per maand gebruikt. Gebruik je maandelijks meer dan 50 MB, dan is het verstandig om een internetbundel te nemen.

De voordelen van prepaid internet

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruiken van prepaid internet. We zetten de voordelen hieronder voor je op een rijtje:

  • Je zit niet vast aan een duur abonnement. Je kunt er zelf voor kiezen om je databundel te verhogen of juist geen gebruik te maken van je databundel.
  • Je kan niet over het betaalde tegoed heen gaan. Je betaalt een vast bedrag van te voren en daardoor heb je geen maandelijkse vaste lasten.
  • Prepaid internet kan voordeliger zijn wanneer je het internet op je smartphone weinig gebruikt, maar dus wel vaak op je ipad zit te internetten.
4.4/5 - (7 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+