Mobiel internet in Spanje?

Ben je van plan om naar Spanje te reizen en wil je zorgeloos gebruik kunnen maken van mobiel internet? In dit artikel verkennen we de mogelijke en beste opties voor mobiel internet in Spanje, zodat je altijd verbonden blijft zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Of je nu de prachtige natuur wilt vastleggen, navigeert door de drukke straten van Barcelona, of nog belangrijke e-mails moet beantwoorden, wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van de voordeligste en meest praktische internetoplossingen voor jou.

Mogelijke opties voor Mobiel Internet in Spanje

 1. Data only simkaart:
 2. Een data only simkaart is een simkaart specifiek voor internetten. Eigenlijk dus alles waarvoor je een (mobiele) dataverbinding nodig hebt. Hiermee kun je niet bellen of sms berichten sturen (wel via bijvoorbeeld WhatsApp videobellen / berichtjes versturen). Data simkaarten zijn uniek, omdat je geen telefoonnummer hebt, maar toch gebruik kunt maken van prepaid internet in Nederland en andere landen tegen voordelige tarieven.

 3. Internationale Prepaid Kaart:
 4. Voor in het buitenland kan je ook een internationale prepaid kaart kopen. Deze kaarten zijn vaak een goede keuze voor reizigers die meerdere landen bezoeken. Meerdere providers in Nederland bieden internationale prepaid kaarten aan die je vooraf kunt bestellen en die al klaar zijn voor gebruik zodra je in Spanje aankomt.

 5. Je Nederlandse abonnement:
 6. Veel Nederlandse providers bieden roamingdiensten aan waarmee je jouw bestaande internetbundel in Spanje kunt gebruiken. Controleer wel altijd de roamingtarieven of speciale voorwaarden voor gebruik in het buitenland om verrassingen op je factuur te voorkomen.

 7. Spaanse Prepaid Simkaart:
 8. Een populaire optie is het aanschaffen van een lokale prepaid simkaart. Dit kan voordeliger zijn dan roaming met je Nederlandse abonnement, vooral als je van plan bent langer in Spanje te verblijven. Kijk voor simkaarten bij lokale telecom winkels of op het vliegveld bij aankomst.

Beste mogelijkheden voor mobiel internet in Spanje

De beste data only simkaart

Data Sim Europa: Met de XIPO CONNECT Data kaart Europa heb je toegang tot internet in 37 landen, de gehele EU plus enkele niet-EU landen zoals Zwitserland en Noorwegen, en zelfs in Noord-Amerika. Deze optie is dus perfect voor als je mobiel internet in Spanje wilt. Met tarieven tussen de €0,006 en €0,008 per MB, afhankelijk van de gekozen databundel, is dit een zeer kostenefficiënte manier om in heel Europa verbonden te blijven. De simkaart maakt gebruik van snelle 4G en is 365 dagen geldig en onbeperkt verlengbaar. XIPO CONNECT maakt gebruik van het Telefonica netwerk, dit is de grootste Spaanse netwerkprovider! Hierdoor ben je dus overal goed verbonden met het netwerk.

Haal nu je XIPO CONNECT Data sim door hier beneden te klikken!

simkaart europa kopen

Beste prepaid simkaart

Simyo prepaid kaart: Als je op zoek bent naar een prepaid simkaart die niet alleen voordelig is, maar ook flexibel is, dan is Simyo de provider voor jou. Met opties die beginnen vanaf slechts €5,- voor de simkaart, bij aankoop van een nieuwe prepaid kaart ontvang je direct meer gratis tegoed dan de aankoopprijs. Met tarieven van €0,10 per minuut voor bellen, €0,10 per SMS, en slechts €0,15 voor elke losse MB data, biedt Simyo competitieve prijzen. Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. De bundel tarieven voor data beginnen vanaf €0,01 per MB. Dit maakt het gebruik van mobiel internet buitengewoon voordelig, vooral voor klanten die regelmatig data gebruiken.

Lebara prepaid kaart:Met Lebara Prepaid bel je voordelig met goedkope tarieven. Voor bellen betaal je slechts €0,09 per minuut, voor sms €0,15 per bericht, en je surft op het internet voor slechts €0,01 per MB, allemaal op het betrouwbare KPN-netwerk. Voor het prepaid beltegoed heb je de opties van €10, €15, of €20 tegoed, deze zijn altijd inclusief een gratis simkaart. Met Lebara Prepaid heb je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt, tegen prijzen die je portemonnee zullen bevallen.

Vergelijk de mogelijkheden hieronder en zoek de beste optie voor jou!

ProvidersLebaraSimyo
Bellen (per minuut)9 cent10 cent
SMS (per bericht)15 cent10 cent
Prepaid internet tarieven (per MB)1 cent15cent
Starttarief15 centniks
Afrekeningper minuutper seconde, minimaal 1 minuut
Afrekening internetper 100kbper kb
Snelheid prepaid internetMax: 10 / 2 MbpsMax: 256/150 Mbps, gemiddeld 50 Mbps
Internet dekking buitenlandDekking EUDekking EU
BestellenBestellen

Waar let je op wanneer je in Spanje mobiel internet gebruikt?

 • Dekking en Snelheid:
 • Zorg ervoor dat je kiest voor een provider die goede dekking biedt in Spanje, zodat je kunt genieten van stabiel en snel internet.

 • Datahoeveelheid:
 • Schat in hoeveel data je nodig zult hebben. Streaming en social media kunnen veel data verbruiken.

 • Geldigheidsduur:
 • Controleer hoe lang je data geldig is. Sommige prepaid opties hebben een beperkte houdbaarheid.

 • Vergelijk Tarieven:
 • Voordat je vertrekt, vergelijk de tarieven van verschillende providers op Prepaidkaart.nl om de beste deal voor mobiel internet in Spanje te vinden.

 • Bestel vooraf:
 • Overweeg om je internationale prepaid kaart of internetbundel voor Spanje vooraf te bestellen. Zo ben je bij aankomst direct online zonder het gedoe van het zoeken naar een winkel.

 • Check je Instellingen:
 • Zorg ervoor dat je mobiele apparaat correct is ingesteld voor gebruik in het buitenland om onverwachte kosten te voorkomen. Met de juiste voorbereiding en kennis kun je onbezorgd genieten van mobiel internet in Spanje, zonder bang te hoeven zijn voor een hoge telefoonrekening bij thuiskomst.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+