Prepaid kaarten voor het dolfinarium!

Goedkope tickets bestellen voor grote groepen? Bedrijven en organisaties kunnen momenteel prepaid kaarten aanschaffen bij het zeezoogdierenpark Dolfinarium! De kaarten zijn geschikt om te gebruiken voor een bedrijfsuitje, maar ook om ze aan het personeel of zakenrelaties te geven als teken van waardering. Leuk ideetje voor de feestdagen?

Deze deal is vooral zeer aantrekkelijk voor grote groepen, bedrijven en organisaties. Deze actie is niet gericht op reguliere gezinnen, je moet namelijk de naam van je organisatie invullen bij het bestellen van de tickets. Voor gezinnen is deze actie ook niet erg aantrekkelijk, omdat de minimale afname van 20 tickets vrij groot is.

Voordelen van prepaid tickets

De goedkope prepaid kaarten kunnen bestelt worden met een minimum afname van 20 tickets. Er is keuze uit twee verschillende arrangementen:

  • Ticket voor €15,- in plaats van €27,50
  • Ticket met een snackmenu voor €20,10 in plaats van €34,-

De prepaid entreekaarten kunnen dus met hoge kortingen gekocht worden! Je bespaart op een normale kaart maar liefst 45% en op het ticket met snackmenu 41%. De moeite waard, toch?
Andere voordelen van dit aanbod is ten eerste het feit dat je de wachtrij kan skippen, omdat je al een entreekaart in handen hebt. Daarnaast koop je losse kaartjes en niet een groepskaart. Je kunt ze dus ook weggeven aan anderen of doorverkopen. Het is ook niet noodzakelijk om met een groep van 20 mensen het Dolfinarium te bezoeken, de kaartjes kunnen los van elkaar gebruikt worden.

De prepaid kaarten zijn via de website van het Dolfinarium te bestellen en zijn geldig voor het hele seizoen 2017

Walibi world

Ook attractiepark Walibi World verkoopt soortgelijke prepaid kaarten voor bedrijven en organisaties. Ook dit betreft losse kaarten, waardoor ze apart van elkaar weggegeven en gebruikt kunnen worden. Entreetickets kosten bij Walibi World normale gesproken €33,50, maar via deze deal bespaar je vanaf €7,50 per ticket! De prijs per ticket is €26,- bij een bestelling van maximaal 100 kaarten. Een bestelling tussen de 101 en 1000 kaarten levert een korting op van €8,50 per kaart en een bestelling van meer dan 1000 kaarten zelf 9,50. De kaartjes zijn het hele seizoen geldig.

Deze prepaid kaarten zijn te bestellen via de website van Walibi World.

2.3/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+