Prepaid bundels zijn hot!

Steeds meer providers bieden prepaid bundels aan en ook steeds meer consumenten maken hier gebruik van. Prepaid bundels zijn de perfecte oplossing wanneer je niet wilt vastzitten aan een abonnement met vaste maandelijkse kosten, maar je wel veel belminuten, sms’jes of MB’s wilt afnemen tegen een relatief lage prijs. Deze bundels kan je maandelijks activeren. Je krijgt dan het door jou gekozen tegoed aan belminuten, sms’jes en/of MB’s die vervolgens een maand geldig zijn. Na een maand kan je de keuze maken om de bundel opnieuw te activeren. Let er wel op dat sommige providers de prepaid bundels automatisch verlengen! Bij andere providers stoppen de bundels automatisch of kan je zelf je voorkeur instellen.

Is een prepaid bundel iets voor mij?

De prepaid bundels betaal je met het beltegoed dat je zelf op je simkaart opwaardeert en dus kom je nooit voor onverwacht hoge rekeningen te staan!
Wanneer het bundeltegoed eerder dan een maand op is, betaal je weer het standaardtarief van de provider vanuit je beltegoed. Je kan dus nooit over je prepaid bundel heen gaan, zoals dat wel kan met een mobiel abonnement.
Bij de ene provider is meer variatie in prepaid bundels dan bij de ander, maar toch gaan alle telecomproviders steeds meer prepaid bundels aanbieden. Zij zien dat klanten hun telefoon steeds meer gaan gebruiken en bieden met de prepaid bundel een goede middenweg tussen prepaid en mobiele abonnementen. Hieronder is beschreven welke prepaid bundels verschillende telecomproviders aanbieden.

Welke prepaid bundel past bij mij?

De meeste providers bieden prepaid bundels aan. De ene provider biedt een grotere variatie aan dan de ander. Lees hieronder meer over de verschillende prepaid bundels die jouw provider biedt:

  • Simyo
  • Telfort
  • Lebara
  • Lyca Mobile
  • KPN
  • Vodafone
  • AH Mobiel

Simyo, Telfort en Lebara bieden alleen voordelige internet bundels, wat het mobiel internetten met een prepaid kaart heel voordelig maakt. Naast deze internetbundels kan je natuurlijk ook gewoon bellen en sms’en tegen het standaardtarief van de provider.

Bij Lyca Mobile lijken de prepaid bundels qua samenstelling op mobiele abonnementen. De bundels bestaan uit een combinatie van sms’jes, belminuten en MB’s. Het zijn echter wel echte prepaid bundels, waardoor je niet voor onverwachte kosten kan komen te staan!
Als je veel in het buitenland bent en ook daar je telefoon wilt gebruiken, is het voordelig om een keuze te maken uit de vele buitenlandbundels van Lyca.

Bij KPN kun je kiezen uit prepaid bundels voor internetten, sms’en, bellen en bellen naar het buitenland. KPN biedt een grote variatie aan bundels die je ook met elkaar kan combineren! Zo betaal je precies voor wat je gebruikt. Deze prepaid bundels zijn natuurlijk ook maandelijks aan te zetten en lopen automatisch af. Ga je bijvoorbeeld op vakantie? Dan zet je gewoon voor een maandje een buitenlandbundel aan en kan je in het buitenland gewoon internetten en bellen tegen een voordelig tarief!

Ook Vodafone biedt met de Blox voordeelbundels een aantal kleine losse prepaid bundels voor internet, sms, bellen en bellen naar het buitenland. Daarnaast bieden zij met Vodafone You gecombineerde bundels met belminuten, sms’jes én vooral MB’s. Met deze bundels kan je vooral veel internetten tegen een lage prijs. Alles wat je naast de prepaid bundels gebruikt betaal je tegen het standaardtarief en alles wordt vooraf betaald vanuit je beltegoed.
Je kan de gewenste voordeelbundel aanzetten door de naam van de bundel te sms’en naar het nummer ‘4000’. De prepaid bundels verlopen ook bij Vodafone automatisch na een maand.

AH Prepaid bundels: ‘Voor ieder wat wils!’

AH Mobiel biedt de meeste variatie in prepaid bundels onder de naam ‘AH Slim Only’. Het lijkt bijna wel een mobiel abonnement, maar met de voordelen van een prepaid kaart. Ook hier zit je namelijk nergens aan vast zit en betaal je vooraf. Je kan bij AH Slim Only namelijk door middel van meerdere kleine bundeltjes de voor jou perfecte mix tussen belminuten, sms’jes en MB’s naar wens samenstellen. Er is een groot assortiment aan prepaid bundels, waardoor er voor ieder wat wils is. AH heeft zelf ook al een paar goede combinaties gemaakt van de bel-, sms- en internetbundels en bieden deze zelfs éxtra voordelig aan! Het enige nadeeltje is dat de bundels via een mobiele app aangezet moeten worden. Hierdoor is AH Slim Only alleen beschikbaar voor smartphones en tablets.

2/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+