Prepaid abonnement als prepaid optie steeds populairder!

Prepaid abonnement , de naam is enigszins tegenstrijdig. Hier worden de prepaid bundels mee bedoelt die steeds populairder worden onder prepaid gebruikers. Prepaid abonnementen zijn goedkoper dan het prepaid standaardtarief en worden bijna door alle providers aangeboden.

Waarom worden prepaid abonnementen steeds populairder?

Prepaid bundels zijn eigenlijk maandelijkse abonnementen (vandaar ‘prepaid abonnementen’) waardoor je profiteert van lage kosten door het vooraf inkopen van tegoed, maar zij kennen niet de nadelen van ‘normale’ abonnementen. Je zit namelijk nergens aan vast! Je sluit geen contract af met een provider, er wordt geen maandelijks vast bedrag van je rekening afgeschreven en je kan ook niet over je abonnement heen gaan waardoor je nooit voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Een prepaid abonnement in de vorm van prepaid bundels sluit je af via een app of door een sms te sturen naar je provider. Het bedrag van de bundel wordt vooraf van je beltegoed afgeschreven en vervolgens kan je (meestal) 30 dagen gebruik maken van het tegoed. Is je bundel op? Dan betaal je gewoon weer het standaardtarief of je sluit een nieuwe bundel af. Zorg wel dat je genoeg beltegoed op je simkaart hebt staan. Super flexibel én goedkoop.
Deze goedkope abonnementen zijn ook interessant voor mensen met een negatieve BKR-registratie, omdat zij vaak geen contract kunnen afsluiten.

Bijna alle providers bieden prepaid abonnementen in de vorm van verschillende bundels aan. De één in grotere mate dan de ander, dus wanneer je nieuwsgierig bent of jouw provider ook goedkope prepaid abonnementen aanbiedt kan je het beste even op de website kijken. Wil je dat jouw prepaid abonnement helemaal op jouw telefoongebruik aansluit? Bij AH Mobiel kan je zelf de juiste mix tussen bel-, sms- en internetbundels samenstellen!

AH Mobiel: Een groot assortiment aan prepaid abonnementen

De aanbieder met momenteel het meest uitgebreide assortiment aan prepaid abonnementen en tevens zeer goedkoop is AH Mobiel met de prepaid abonnementen onder de naam ‘AH Slim Only’! Neem bijvoorbeeld Je betaalt voor de ‘AH bel 500 bundel’ maar €0,02 per minuut! Dat is 5x zo weinig als dat je bij de goedkoopste prepaid aanbieder Simyo zou betalen.
Dit is wel bij een afname van 500 belminuten. Bel je minder? Dan neem je een kleinere prepaid bundel. Met de kleinste bundel betaal je nog maar €0,0467. Super goedkoop dus! Bel je niet zo vaak maar maak je vooral gebruik van sms of mobiel internet? Hier heeft AH ook verschillende abonnementen voor beschikbaar. Je kan de verschillende bundels ook met elkaar combineren om je prepaid abonnement compleet te maken. Zo is er voor ieder wat wils!
De combideals van AH Slim Only zijn zelfs nog goedkoper. Voor de combideal €9,99 krijg je 700MB + 150 min + onbeperkt sms en betaal je nog geen €10,-.

Weet je niet precies wat je verbruikt? Begin dan voor de zekerheid met een klein prepaid abonnement/bundel. Als de abonnement toch te klein is, neem je de volgende keer een grotere. Andersom zou het zonde zijn van je geld. Door de één in grotere mate dan de ander, dus wanneer je nieuwsgierig bent of jouw provider ook goedkope prepaid abonnementen aanbiedt kan je het beste even op de website kijken.

Tip: Houdt er rekening mee dat de meeste prepaid abonnementen of bundels maar 30 dagen houdbaar zijn. Maak je bundel dus op tijd op. Je overige tegoed vervalt namelijk en dat zou zonde zijn.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+